DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11943

Название: Use of grapes processing products in developing innovation confectionery technologies
Другие названия: Використання продуктів переробки винограду при створенні інноваційних технологій кондитерських виробів
Авторы: Kyianytsia, Svetlana
Kalinovska, Tatyana
Obolkina, Vera
Krapivnitska, Iryna
Кияниця, Світлана Геннадіївна
Каліновська, Тетяна Віталіївна
Оболкіна, Віра Іллівна
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Ключевые слова: processed grapes
grape pomace
pectin
protopectin
продукти переробки винограду
виноградні вичавки
пектинові речовини
протопектин
продукты переработки винограда
виноградные выжимки
пектиновые вещества
кафедра технології цукру і підготовки води
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Use of grapes processing products in developing innovation confectionery technologies / T. Kalinovska, V. Obolkina, S. Kyianytsia, I. Krapivnitska // NEEFOOD-2013 : матеріали Другого північно–східного Європейського конгресу харчових наук, May 26-29. - Kyiv, Ukraine : NUFT, 2013. – P. 83.
Краткий осмотр (реферат): A promising direction is the development of technologies for confectionery products using grapes. This makes it possible to create a new range of confectionery products using natural dyes, antioxidants, enhance food and biological value. Перспективним напрямком є розробка технологій кондитерських виробів з використанням продуктів переробки винограду. Це дає можливість створити новий асортимент кондитерських виробів використовуючи натуральні барвники, антиоксиданти, підвищити харчову та біологічну цінність. Перспективным направлением является разработка технологий кондитерских изделий с использованием продуктов переработки винограда. Это дает возможность создать новый ассортимент кондитерских изделий используя натуральные красители, антиоксиданты, повысить пищевую и биологическую ценность.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11943
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
ksgTuogppidict.pdf143,18 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback