Study on the movement of dough in machines with continuous operation
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The article discussed the problem of one of the stages in the production of bread and bakery products. It is modeled the movement of dough in the machine for kneading and rising. Based on the analysis of the results it is possible their use in optimizing the constructions of the machines for kneading with continuous operation.
Опис
Ключові слова
dough fermentation, брожение теста, бродіння тіста, modeling, motion, uniformity, моделирование движения, однородность, моделювання руху, однорідність, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Study on the movement of dough in machines with continuous operation / I. Litovchenko, I. Jashtenko, W. Hadjiiskij, I. Mihaylov // Integrated systems for agri-food production : Proceedings of the 7th International Conference, 10-12 November, 2011. - Nyiregyhaza, Hungary. - P. 207-210.