Аналіз конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості
Вантажиться...
Файли
Дата
2006
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
інтенсивність конкуренції, intensity of competition, конкурентоспроможність, competitiveness, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Литвинюк, О. П. Аналіз конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості / О. П. Литвинюк, Н. Ю. Губенко // Перспективи та пріоритети розвитку економічного аналізу : тези доповідей і виступів III Всеукраїнської наукової конференції студентів, аспірантів і молодих учених. – Донецьк : Юго-Восток, Лтд, 2006. – С. 171-172.