Використання фторопласту при сушінні харчових продуктів
Вантажиться...
Файли
Дата
2011
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведенні перспективи використання фторопласту при сушінні харчових продуктів.
Prospects for the use of fluoroplast for drying food are presented.
Опис
Ключові слова
фторопласт, харчові продукти, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, ftoroplast, food products
Бібліографічний опис
Бовкун, О. В. Використання фторопласту при сушінні харчових продуктів / О. В. Бовкун // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : програма і матеріали 77-ї наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2011 р. – Київ : НУХТ, 2011. – Т. 2. – С. 61-62.