Використання фторопласту при сушінні харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведенні перспективи використання фторопласту при сушінні харчових продуктів. Prospects for the use of fluoroplast for drying food are presented.

Опис

Ключові слова

фторопласт, харчові продукти, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, ftoroplast, food products

Бібліографічний опис

Бовкун, О. В. Використання фторопласту при сушінні харчових продуктів / О. В. Бовкун // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : програма і матеріали 77-ї наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2011 р. – Київ : НУХТ, 2011. – Т. 2. – С. 61-62.