Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12025
Назва: Инновационные методы активации воды для пищевой и текстильной промышленности
Автори: Сарибекова, Юлия Георгиевна
Семешко, Ольга Яковлевна
Олишевский, Валентин Викторович
Маринин, Андрей Иванович
Бабко, Евгений Николаевич
Ключові слова: импульс
разряд
pulse
discharge
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Инновационные методы активации воды для пищевой и текстильной промышленности / Ю. Г. Сарибекова, О. Я. Семешко, В. В. Олишевский, А. И. Маринин, Е. Н. Бабко // Вода в харчовій промисловості : збірник матеріалів IV Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – C. 145–146.
Короткий огляд (реферат): Одним из методов получения перманентного антимикробного эффекта на текстильных материалах является их обработка наноэмульсиями, содержащими наночастицы серебра и меди. Известны результаты исследования, которые свидетельствуют о возможности применения электроразрядной нелинейной объемной кавитации и в этих целях. One method of obtaining a permanent antimicrobial effect on textile material is to be processed nanoemulsions containing nanoparticles of silver and copper. Announced the results of studies that suggest the possibility of applying non-linear electro bulk cavitation and for these purposes.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12025
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
fuckultet.pdf64.81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.