Роль хмелю у виробництві хліба за сучасними технологіями

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Зроблено аналіз функціональних властивостей хмелю та його технологічного значення в технології хлібопечення. Дано порівняльну оцінку різних способів виготовлення хліба з використанням хмелю. Наведені результати дослідження мікрофлори хмелевих заквасок.
Functional properties and technological effect of hop in baking have been analyzed. Comparative estimation of different ways of bread production with hop addition has been presented. Ihe results of hop ferment microflora researchind have been shown.

Опис

Ключові слова

хміль, hop, хмелеві закваски, якість хліба, мікрофлора, hop ferment, bread quality, ferment microflora, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Роль хмелю у виробництві хліба за сучасними технологіями / В. Г. Юрчак, В. П. Рак, Б. М. Дахно, С. М. Церковна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2008. – № 25. – С. 23–25.

Зібрання