Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1205
Title: Шляхи подовження терміну зберігання неглазурованих помадних та молочних цукерок
Authors: Кохан, Олена Олександрівна
Дорохович, Антонелла Миколаївна
Keywords: термін зберігання
period of storage
неглазуровані цукерки
гігроскопічні речовини
вологоутримуючі речовини
фермент інвертаза
пакувальні матеріали
not glazed sweets
hygroscopic substances
moisture-holding substances
enzyme invertaza
packing materials
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2008
Citation: Гавва, О. О. Шляхи подовження терміну зберігання неглазурованих помадних та молочних цукерок / О. О. Гавва, А. М. Дорохович // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25. - С. 65-68.
Abstract: Досліджені шляхи подовження терміну зберігання неглазурованих помадних та молочних цукерок за рахунок використання речовин, що вносяться до рецептурного складу виробів (вологоутримуючих, гігроскопічних, носіїв ферменту інвертази, поверхнево-активних речовин) та раціонально підібраного способу пакування та пакувальних матеріалів. Досліджено вплив вищевказаних досліджуваних речовин на основні показники якості виробів протягом терміну зберігання та технологічні параметри виготовлення цукерок. Встановлене їх раціональне дозування та визначений подовжений гарантійний термін зберігання нових видів неглазурованих цукерок.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1205
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2008.pdf3.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.