DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1205

Название: Шляхи подовження терміну зберігання неглазурованих помадних та молочних цукерок
Другие названия: Ways of lengthening period of storage of the notglazed fondant and dairy sweets
Авторы: Кохан (Гавва), Олена Олександрівна
Дорохович, Антонелла Миколаївна
Kokhan (Gavva), Elena
Dorohovich, Antonella
Ключевые слова: термін зберігання
срок хранения
period of storage
неглазуровані цукерки
гігроскопічні речовини
вологоутримуючі речовини
фермент інвертаза
пакувальні матеріали
неглазированные конфеты
гигроскопичные вещества
влагоудерживающие вещества
фермент инвертаза
упаковочные материалы
not glazed sweets
hygroscopic substances
moisture-holding substances
enzyme invertaza
packing materials
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2008
Библиографическое описание: Гавва, О. О. Шляхи подовження терміну зберігання неглазурованих помадних та молочних цукерок / О. О.Гавва, А. М. Дорохович // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25. - С. 65-68.
Краткий осмотр (реферат): Досліджені шляхи подовження терміну зберігання неглазурованих помадних та молочних цукерок за рахунок використання речовин, що вносяться до рецептурного складу виробів (вологоутримуючих, гігроскопічних, носіїв ферменту інвертази, поверхнево-активних речовин) та раціонально підібраного способу пакування та пакувальних матеріалів. Досліджено вплив вищевказаних досліджуваних речовин на основні показники якості виробів протягом терміну зберігання та технологічні параметри виготовлення цукерок. Встановлене їх раціональне дозування та визначений подовжений гарантійний термін зберігання нових видів неглазурованих цукерок.
Исследованны способы продления срока хранения неглазированных помадных и молочных конфет за счет использования веществ, которые вносятся в рецептурный состав изделий (влагоудерживающих, гигроскопичных, носителей фермента инвертазы, поверхностно-активных веществ) и рационально подобранного способа упаковки и упаковочных материалов. Исследовано влияние вышеуказанных исследуемых веществ на основные показатели качества изделий в течение срока хранения и технологические параметры изготовления конфет. Установлено их рациональное дозирование и определен гарантийный срок хранения новых видов неглазированных конфет.
Ways of prolongation of a period of storage notglazed fondant and dairy sweets due to use of substances are investigated, which receipt of products (moistureholding, hygroscopic, carriers of enzyme invertaza, surface-active) and rationally picked up way of packing and packing materials. Have been researched added tops the content influence of investigated substances on the general characteristics of quality of products during storage and technological parameters of sweets manufacturing has been investing. Their rational dosage has been established and the extended warranty period of storage of new kinds of not glazed sweets.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1205
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
2008.pdf3,05 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback