Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12052
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNychyk, Oksana-
dc.contributor.authorSalavor, Oksana-
dc.date.accessioned2013-12-12T11:17:34Z-
dc.date.available2013-12-12T11:17:34Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationNychyk, O. Yellow sugars from beet and environmental safety / O. Nychyk, O. Salavor // The Second North and East European Congress on Food, 26 – 29.05.2013. – NUFT. – Kyiv: – 2013. – С. 110uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12052-
dc.description.abstractThe influence of pesticides on the safety of intermediate sugar industry yellow sugar. Definitely residual concentrations of pesticides in the finished product.Охарактеризовано вплив пестицидів на безпечність напівпродукту цукрової галузі-жовтого цукру. Визначено залишкові концентрації пестицидів у кінцевому продукті.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectпестицидиuk_UK
dc.subjectцукровий бурякuk_UK
dc.subjectжовтий цукорuk_UK
dc.subjectпестицидыuk_UK
dc.subjectжелтый сахарuk_UK
dc.subjectсахарная свеклаuk_UK
dc.subjectpesticidesuk_UK
dc.subjectsugar beetuk_UK
dc.subjectbrown sugaruk_UK
dc.subjectкафедра екологічної безпеки та охорони праці-
dc.titleYellow sugars from beet and environmental safetyuk_UK
dc.typeThesisuk_UK
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kongres1.pdf106.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.