Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12109
Title: Використання теплових насосів в харчових і мікробіологічних системах
Authors: Соколенко, Анатолій Іванович
Білик, Олена Анатоліївна
Максименко, Ірина Фаддеївна
Федоренко, Л. А.
Keywords: теплові насоси
цикл Карно
культуральне середовище
аераційна система
стабілізація
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
heat pump
Carnot cycle
culture medium
aeration systems
stabilization
кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
Issue Date: 2013
Citation: Використання теплових насосів в харчових і мікробіологічних системах / А. І. Соколенко, О. А. Білик, І. Ф. Максименко, Л. А. Федоренко // Технологічні комплекси. – 2013. – № 1 (7). – С. 171-174.
Abstract: Розглянуто можливість використання теплових насосів у харчових системах, з метою отримання подвійного ефекту - вирішення задачі стабілізації температури культуральних середовищ та використання вторинних трансформованих теплових потенціалів рідинної фази і навіть теплоти відпрацьованого повітря аераційної системи. The possibility of using heat pumps in food systems, in order to obtain a double effect - to solve the problem of temperature stabilization of the culture medium and secondary transformed thermal potential liquid phase and even heat exhaust air aeration system.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12109
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sboavtnvhims.pdf304.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.