Харчові добавки до салатів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено можливість застосування при виробництві салатів лимонної кислоти замість оцету харчового, отриманого в результаті розведення хімічно синтезованої оцтової кислоти. Наявність цукру в деяких салатах звужує коло їх споживачів. Запропоновано використання як цукрозамінника згущеного водного екстракту стевії. The possibility of use in the manufacture of salad vinegar instead of citric acid food derived from breeding chemically synthesized acetic acid. The presence of sugar in some salads narrows the range of consumers. The use of sweeteners like stevia extract condensed water.

Опис

Ключові слова

цукор, екстракт стевії, салати, оцтова кислота, оцет, лимонна кислота, рецептура, sugar, extract stevії, salads, acetic acid, vinegar, citric acid, recipes

Бібліографічний опис

Бажай-Жежерун, С. Харчові добавки до салатів / С. Бажай-Жежерун, С. Штепа // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 51–53.