DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12120

Название: Інновації в технології вакуумної перегонки
Другие названия: Innovations in technology vacuum distillation
Авторы: Чагайда, Андрій Олегович
Коваль, Ольга Володимирівна
Білик, Олена Анатоліївна
Bilyk, Olena
Chagayda, Andriy
Koval, Olga V.
Ключевые слова: бродіння
бродильний апарат
діоксид вуглецю
гомогенізація
стабілізація
брожение
бродильный аппарат
диоксид углерода
гомогенизация
стабилизация
fermentation
fermenter
carbon dioxide
homogenisation
settling
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Чагайда, А. О. Інновації в технології вакуумної перегонки / А. О. Чагайда, О. В. Коваль, О. А. Білик // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 11 вересня 2013 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2013. – С. 29-30.
Краткий осмотр (реферат): Обмежені об’єми бродильних апаратів призводять до розроблення раціональних технологій для зменшення собівартості продуктів бродіння. Перспективним напрямком розвитку бродильних технологій є стабілізація осмотичних тисків в культуральних середовищах. Одна з можливостей такої стабілізації є суміщення процесів бродіння і перегонки за рахунок вакуумування середовищ, що зменшить витрати на обладнання тобто додаткові бродильні апарати. Ограниченные объемы бродильных аппаратов приводят к разработке рациональных технологий для уменьшения себестоимости продуктов брожения. Перспективным направлением развития бродильных технологий является стабилизация осмотических давлений в культуральных средах. Одна из возможностей такой стабилизации является совмещение процессов брожения и перегонки за счет вакуумирования сред уменьшит затраты на оборудование есть дополнительные бродильные аппараты. Limited amounts of fermenters lead to the development of sustainable technologies to reduce the cost of fermentation products. Promising direction of development of fermentation technology is the stabilization of osmotic pressure in the culture media. One possibility is to combine such stabilization processes of fermentation and distillation by vacuum environments will reduce the cost of equipment has more fermenters.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12120
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Tboaivtvp.pdf268,79 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback