Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12128
Title: Застосування картоплепродуктів в хлібопеченні
Other Titles: Применение картофелепродуктов в хлебопечении
Application potato products in baking
Authors: Білик, Олена Анатоліївна
Савчук, Наталія Іванівна
Дробот, Віра Іванівна
Bilyk, Olena
Savchuk, Natalia
Drobot, Vera
Keywords: картопляні пластівці
пористість
черствіння
технологічний процес
деформація м’якушки хліба
картофельные хлопья
пористость
черствение
технологический процесс
деформация мякиша хлеба
potato flakes
sponginess
staling
technological process
deformation of crumb
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2009
Citation: Застосування картопелепродуктів в хлібопеченні / С. Д. Бахтирьов, О. А. Білик, Н. І. Савчук, В. І. Дробот // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 75-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів,студентів, 13-14 квіт. 2009 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2009. – Ч. ІІ. – С. 251.
Abstract: Розглянуто можливість використання картоплепродуктів з метою затримання черствіння хлібобулочних виробів. Застосування картопляних пластівців в кількості 5% до маси борошна затримує черствіння на 35% порівняно з контролем. Рассмотрена возможность использования картофелепродуктов с целью задержания черствения хлебобулочных изделий. Применение картофельных хлопьев в количестве 5% к массе муки задерживает черствения на 35% по сравнению с контролем. The possibility of using potato to apprehend the staling of bakery products. Use of potato flakes in an amount of 5% by weight retards staling of the flour at 35% compared with the control.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12128
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tboazkvh.pdf122.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.