Застосування картоплепродуктів в хлібопеченні

Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто можливість використання картоплепродуктів з метою затримання черствіння хлібобулочних виробів. Застосування картопляних пластівців в кількості 5% до маси борошна затримує черствіння на 35% порівняно з контролем.

Опис

Ключові слова

картопляні пластівці, пористість, черствіння, технологічний процес, деформація м’якушки хліба, картофельные хлопья, пористость, черствение, технологический процесс, деформация мякиша хлеба, potato flakes, sponginess, staling, technological process, deformation of crumb, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Застосування картопелепродуктів в хлібопеченні / С. Д. Бахтирьов, О. А. Білик, Н. І. Савчук, В. І. Дробот // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 75-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів,студентів, 13-14 квіт. 2009 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2009. – Ч. ІІ. – С. 251.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced