Огляд та оцінка методів рекуперації теплової енергії на сушарках солоду

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведено оцінку методів рекуперації теплової енергії на сушарках солоду і пам'ятку-рекомендацію спеціалістам галузі. Поєднання інтересів процесів пророщування солоду і його сушіння досягається саме за використанням теплових насосів, оскільки відпрацьоване повітря після сушарки охолоджується у випаровувачі й може бути спрямоване на аерацію в солодоростильні пристрої. And estimation methods for recovery of thermal energy in the dryer malt and recommendation memo-skilled sector. The combination of interest germination process of malt and drying is achieved by the use of heat pumps, since the exhaust air after the dryer and cooled by the evaporator can be directed into solodorastilnye aeration device.

Опис

Ключові слова

солод, сушіння, теплота, рекуперація, енергія, технологія, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, malt, drying, heat, recuperation, energy, technology, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки

Бібліографічний опис

Огляд та оцінка методів рекуперації теплової енергії на сушарках солоду / А. І. Соколенко, О. А. Білик, І. М. Вінніченко, І. М. Дідик // Хранение и переработка зерна. – 2013. – № 6 (171). – С. 64-67.

Зібрання