Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12131
Назва: Огляд та оцінка методів рекуперації теплової енергії на сушарках солоду
Автори: Соколенко, Анатолій Іванович
Білик, Олена Анатоліївна
Вінніченко, Інна
Дідик, І. М.
Ключові слова: солод
сушіння
теплота
рекуперація
енергія
технологія
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
malt
drying
heat
recuperation
energy
technology
кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Огляд та оцінка методів рекуперації теплової енергії на сушарках солоду / А. І. Соколенко, О. А. Білик, І. М. Вінніченко, І. М. Дідик // Хранение и переработка зерна. – 2013. – № 6 (171). – С. 64-67.
Короткий огляд (реферат): Наведено оцінку методів рекуперації теплової енергії на сушарках солоду і пам'ятку-рекомендацію спеціалістам галузі. Поєднання інтересів процесів пророщування солоду і його сушіння досягається саме за використанням теплових насосів, оскільки відпрацьоване повітря після сушарки охолоджується у випаровувачі й може бути спрямоване на аерацію в солодоростильні пристрої. And estimation methods for recovery of thermal energy in the dryer malt and recommendation memo-skilled sector. The combination of interest germination process of malt and drying is achieved by the use of heat pumps, since the exhaust air after the dryer and cooled by the evaporator can be directed into solodorastilnye aeration device.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12131
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sboaotomrtenss.pdf359.05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.