Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12131
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСоколенко, Анатолій Іванович-
dc.contributor.authorБілик, Олена Анатоліївна-
dc.contributor.authorВінніченко, Інна-
dc.contributor.authorДідик, І. М.-
dc.date.accessioned2013-12-16T09:15:49Z-
dc.date.available2013-12-16T09:15:49Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationОгляд та оцінка методів рекуперації теплової енергії на сушарках солоду / А. І. Соколенко, О. А. Білик, І. М. Вінніченко, І. М. Дідик // Хранение и переработка зерна. – 2013. – № 6 (171). – С. 64-67.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12131-
dc.description.abstractНаведено оцінку методів рекуперації теплової енергії на сушарках солоду і пам'ятку-рекомендацію спеціалістам галузі. Поєднання інтересів процесів пророщування солоду і його сушіння досягається саме за використанням теплових насосів, оскільки відпрацьоване повітря після сушарки охолоджується у випаровувачі й може бути спрямоване на аерацію в солодоростильні пристрої. And estimation methods for recovery of thermal energy in the dryer malt and recommendation memo-skilled sector. The combination of interest germination process of malt and drying is achieved by the use of heat pumps, since the exhaust air after the dryer and cooled by the evaporator can be directed into solodorastilnye aeration device.uk_UK
dc.language.isouk_UKuk_UK
dc.subjectсолодuk_UK
dc.subjectсушінняuk_UK
dc.subjectтеплотаuk_UK
dc.subjectрекупераціяuk_UK
dc.subjectенергіяuk_UK
dc.subjectтехнологіяuk_UK
dc.subjectкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівuk_UK
dc.subjectmaltuk_UK
dc.subjectdryinguk_UK
dc.subjectheatuk_UK
dc.subjectrecuperationuk_UK
dc.subjectenergyuk_UK
dc.subjecttechnologyuk_UK
dc.subjectкафедра мехатроніки та пакувальної техніки-
dc.titleОгляд та оцінка методів рекуперації теплової енергії на сушарках солодуuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sboaotomrtenss.pdf359.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.