Перспектива розробки спеціальних продуктів харчування на м'ясній основі
Вантажиться...
Дата
2005
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В даній статті розглянуто шляхи оптимізації структури харчування населення України.
This paper deals with ways of optimizing the structure of feeding the population of Ukraine.
Опис
Ключові слова
харчування, м'ясо, НАССР, food, meat, HACCP, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пешук, Л. В. Перспектива розробки спеціальних продуктів харчування на м'ясній основі / Л. В. Пешук, П. О. Карпенко // Мясной бизнес. - 2005. - № 2(31). - С. 14-15.