Перспектива розробки спеціальних продуктів харчування на м'ясній основі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В даній статті розглянуто шляхи оптимізації структури харчування населення України. This paper deals with ways of optimizing the structure of feeding the population of Ukraine.

Опис

Ключові слова

харчування, м'ясо, НАССР, food, meat, HACCP, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пешук, Л. В. Перспектива розробки спеціальних продуктів харчування на м'ясній основі / Л. В. Пешук, П. О. Карпенко // Мясной бизнес. - 2005. - № 2(31). - С. 14-15.

Зібрання