Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12207
Назва: Усовершенствование процессов замеса и формирования дрожжевого теста
Інші назви: The improvement of equipment for yeast dough mixing and extruding
Автори: Кравченко, Александр Иванович
Теличкун, Владимир Иванович
Десик, Николай Григорьевич
Теличкун, Юлия Станиславовна
Telychkun, Volodymyr
Desyk, Mykola
Kravchenko, Alexander
Telychkun, Yuliia
Ключові слова: dough
treatment of dough purveyances
mixing-fermentation-forming unit
тісто
обробка тістових заготовок
обробка тістових заготовок
тесто
обработка тестових заготовок
смесительно-бродильно-формующий агрегат
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Усовершенствование процессов замеса и формирования дрожжевого теста / А. И. Кравченко, Ю. С. Теличкун, В. И. Теличкун, Н. Г. Десик // Инновационное развитие малых городов России: научный, технологический и образовательный потенциал : материалы международной науч.-практ. конф., 31 окт. 2013р., г. Мелеуз / М-во образования и науки РФ, Мелеуз, москоский государственный университет технологий и управления им. К. Г. Разумовского. – Мелеуз, 2013. – С. 165-166.
Короткий огляд (реферат): Нами досліджено процес замішування і оброблення тесту. Встановлено, що інтенсивне замішування тіста дозволяє скоротити тривалість його бродіння, запропоновано розпушення тестових заготовок в динамічних умовах. The process of mixing of dough, treatment of dough purveyances is investigational by us. It is set that the intensive mixing of dough allows to shorten duration of his fermentation, the using of dynamic method of loosen of dough. Нами исследован процесс замешивания и разделки теста. Установлено, что интенсивное замешивания теста позволяет сократить продолжительность его брожения, предложено разрыхление тестовых заготовок в динамических условиях.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12207
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
koiupz.pdf50.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.