DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12220

Название: Важливі елементи теплового балансу вакуум-апарата
Другие названия: Important elements of the heat balance of the vacuum apparatus
Авторы: Сінат-Радченко, Дмитро Євгенович
Sinat-Radchenko, Dmitriy
Гулий, Іван Степанович
Gulyy, Ivan
Ключевые слова: вакуум-апарат
вакуум-аппарат
vacuum apparatus
уварювання
уваривание
boiling
теплота пароутворення
теплота парообразования
heat of vaporization
теплота кристалізації
теплота кристаллизации
heat of crystallization
кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Issue Date: 1997
Библиографическое описание: Сінат-Радченко, Д. Є. Важливі елементи теплового балансу вакуум-апарата / Д. Є. Сінат-Радченко, І. С. Гулий // Розроблення та впровадження прогресивних ресурсоощадних технологій в харчову та переробну промисловість : тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції. 21-24 жовтня 1997р. – К.: УДУХТ, 1997. – С. 13-14.
Краткий осмотр (реферат): Показано, що питома теплота пароутворення для цукрового розчину вища за теплоту пароутворення води, теплота кристалізації цукрохи вносить помітний вклад в надходження теплоти до вакуум-апарату, а підвищення початкової концентрації суміші сиропу з клеровкою суттєво зменшує витрати теплоти на одержання цукру. Показано, что удельная теплота парообразования для сахарного раствора выше теплоту парообразования воды, теплота кристаллизации цукрохы вносит заметный вклад в поступления теплоты к вакуум-аппарата, а повышение начальной концентрации смеси сиропа с клеровкой существенно уменьшает расходы теплоты на получение сахара. It is shown that the latent heat of vaporization for the sugar solution is higher than the heat of vaporization of water, the heat of crystallization tsukrohy makes a significant contribution to earnings of heat to the vacuum system, and increasing the initial concentration of the syrup mixture klerovkoyu significantly reduces the cost of heat to obtain sugar.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12220
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
UDUHT-11-1997.pdf35,57 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback