Новий метод визначення ефективності гідротермічного оброблення зерна для виробництва зернового хліба

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведено порівняння існуючих способів вологотемпературного оброблення зерна та показників закінчення процесу замочування, запропоновано використовувати новий метод визначення ефективності замочування зерна — твердість зернівки.
Matchings existing ways of heat treatment of processing of a grain and parameters of the termination (ending) of process steep are conducted, is offered using a new method of definition of efficiency steep of a grain — its hardness.

Опис

Ключові слова

зерновий хліб, замочування, зерно, гідротермічне оброблення, міцність зернівки, grain bread, grain, steep, heat treatment, hardness of a grain, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Махинько, В. М. Новий метод визначення ефективності гідротермічного оброблення зерна для виробництва зернового хліба / В. М. Махинько // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25. - С. 70-72.

Зібрання