Оптимізація роботи вакуум-апаратів та продуктових відділень цукрових заводів на основі імітаційного моделювання

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

На основі створених імітаційної моделі роботи вакуум-апарата і узагальненої імітаційної моделі продуктового відділення цукрового заводу досліджено вплив технологічних, тепломасообмінних, конструкційних та інших факторів на показники роботи вакуум-апарата та продуктового відділення в цілому. Результати виконаних експериментів свідчать про адекватність даних моделей реальному промисловому процесу, співпадають з висновками отриманими іншими дослідниками та дозволяють оптимізувати роботу вакуум-апаратів і продуктового відділення цукрових заводів. Based on the developed imitation model vacuum apparatus and a generalized imitation model grocery department investigated the influence of the sugar refinery process , heat and mass transfer , and other structural factors on the performance of the vacuum system and the grocery department as a whole. The results of the experiments indicate that the adequacy of the models real industrial process, with the conclusions obtained by other researchers, and help optimize the performance of vacuum pans and food department of sugar factories .

Опис

Ключові слова

продуктове відділення, оптимізація роботи, імітаційна модель, вакуум-апарат, grocery department, optimization of work, imitating model, vacuum apparatus, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Мирончук, В. Г. Оптимізація роботи вакуум-апаратів та продуктових відділень цукрових заводів на основі імітаційного моделювання / В. Г. Мирончук, О. А. Єщенко, О. М. Коцюбанський // Науково-технічна конференція цукровиків України. - 2007. – С. 194–195.

Зібрання