DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12272

Название: Forecasting of performance parameters of the sugar house in the sugar factory
Другие названия: Прогнозування показників роботи продуктового відділення цукрового заводу
Авторы: Gulyy, Ivan
Shtangeeva, Nadiya
Yeshchenko, Oksana
Mironchuk, Valeriy
Гулий, Іван Степанович
Штангеєва, Надія Іванівна
Єщенко, Оксана Анатоліївна
Мирончук, Валерій Григорович
Ключевые слова: crystallization scheme
recirculation
universal model
calculation experiment
multistage sugar crystallization
схема кристалізації
універсальна модель
рециркуляція
обчислювальний експеримент
багатоступенева кристалізація цукру
схема кристаллизации
рециркуляция
универсальная модель
вычислительный эксперимент
многоступенчатая кристаллизация сахара
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
кафедра технології цукру і підготовки води
Issue Date: 1999
Библиографическое описание: Forecasting of performance parameters of the sugar house in the sugar factory / V. Myronchuk, I. Guly, N. Shtangeeva, O. Eschenko // Proceeding of the 24th General Assembly CITS. – Berlin. – “Bartens”. – Zuckerindustrie, 1999. – P. 427-432.
Краткий осмотр (реферат): The universal model of the multistage sugar crystallization has been developed which permits to simulate the multistage crystallization process with the help of the computer with the sufficient degree of detail and sequence sharply corresponding to the real industrial process. The proposed universal model of the sugar crystallization process allows to forecast the parameters of the performance of the sugar house in the sugar factory. The investigations carried out have demonstrated the advantage of the sugar crystallization schemes with the recirculation. Розроблено універсальну модель багатоступінчастої кристалізації цукру , яка дозволяє за допомогою комп'ютерної техніки змоделювати процес багатоступеневої кристалізації з достатньою точністю і послідовністю , чітко відповідає реальному промисловому процесу . Запропонована універсальна модель кристалізації цукру дозволяє на основі комп'ютерного моделювання прогнозувати показники роботи продуктового відділення цукрового заводу. Проведені дослідження показали перевагу схем кристалізації цукру з рециркуляцією Разработана универсальная модель многоступенчатой кристаллизации сахара, которая позволяет с помощью компьютерной техники смоделировать процесс многоступенчатой кристаллизации с достаточной точностью и последовательностью, четко соответствующей реальному промышленному процессу. Предложенная универсальная модель кристаллизации сахара позволяет на основе компьютерного моделирования прогнозировать показатели работы продуктового отделения сахарного завода. Проведенные исследования показали преимущество схем кристаллизации сахара с рециркуляцией.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12272
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
CRIST_E.pdf171,33 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback