Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12290
Title: Исследование кинетики поглощаемого продуктами теплового потока в процессе терморадиационной сушки
Other Titles: Investigation of the kinetics of the heat flux absorbed by the products during drying thermoradiation
Authors: Буляндра, Алексей Федорович
Тарапон, Валентина Антоновна
Дущенко, Виктор Павлович
Вербицкий, Борис Ильич
Bulyandra, Alexey
Tarapon, Valentina
Duschenko, Victor
Verbitckiy, Boris
Keywords: тепловий потік
тепловой поток
heat flux
коефіцієнт теплопровідності
коэффициент теплопроводности
thermal conductivity
кафедра фізики
кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Issue Date: 1978
Citation: Исследование кинетики поглощаемого продуктами теплового потока в процессе терморадиационной сушки / В. А. Тарапон, Б. И. Вербицкий, В. П. Дущенко, А. Ф. Будяндра//Моделирование задач теплофизики / Институт математики АН УССР. – 1978.– С. 18-19.
Abstract: Розрахунок терморадиационной сушарок вимагає знання кінетики поглинається продуктами теплового потоку в процесі сушіння. Аналітичний розрахунок пов'язаний з великими труднощами. Одним з ефективних способів розрахунку, що поглинається тепловим потоком є методика А. В. Ликова. Расчет терморадиационных сушилок требует знания кинетики поглощаемого продуктами теплового потока в процессе сушки. Аналитический расчет связан с большими трудностями. Одним из эффективных способов расчета поглощаемого теплового потока является методика, предложена А. В. Лыковым. Calculation thermoradiation dryers requires knowledge of the kinetics of heat flow absorbed by the product during drying. Analytical calculation involves great difficulties. One of the effective ways to calculate the absorbed heat flux is a technique applications A. Lykov.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12290
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Model.zadach.teplof.1978.pdf94.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.