Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12319
Title: Математическое обоснование процессов мелаидинообразования при дефекации сока
Authors: Загородний, Петр Павлович
Хомичак, Любомир Михайлович
Попова, Инна Вадимовна
Keywords: сахарное производство
математическая оптимизация
дефекация
оксиметилфурфурол
sugar production
mathematical optimization
defecation
hydroxymethylfurfural
кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій
кафедра харчової хімії
кафедра технології цукру і підготовки води
Issue Date: 2013
Citation: Загородний, П. П. Математическое обоснование процессов мелаидинообразования при дефекации сока / П. П. Загородний, Л. М. Хомичак, И. В. Попова // «Сахар». - Москва: 2013. - № 8. - С. 40 –44.
Abstract: Для оптимизации процесса образования красящих веществ в процессе основной дефекации сока приведены исследования химических превращений и математическое моделирование. To optimize the process of formation of coloring agents in the main defecation juice are the study of chemical transformations and mathematical modeling.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12319
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mathematic.pdf207.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.