Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12327
Назва: Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 39440)
Автори: Шульга, Оксана Сергіївна
Ковбаса, Володимир Миколайович
Шаран, Андрій Васильович
Ключові слова: ячна крупа
харчоконцентратна промисловість
екструдовані продукти
сухе картопляне пюре
харчова цінність
ячневая крупа
пищеконцентратная промышленность
екструдированные продукты
сухое картофельное пюре
пищевая ценность
food-concentrate industry
extruded products
dry potato puree
nutritional value
barley cereal
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Дата публікації: 2009
Бібліографічний опис: Патент № 39440 UA, МПК А23L 1/214 (2009) Екструзійний картоплепродукт / Шульга О. С., Ковбаса В. М., Шаран А. В. : заявник і власник патенту Національний університет харчових технологій. – № u 200811826 ; заявл. 03.10.2008 ; опубл. 25.02.2009, Бюл. № 4, 2009 р.
Короткий огляд (реферат): Винахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре, і відрізняється тим, що як добавка використовується ячна крупа.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12327
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pkvmshosek39440.pdf52.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.