Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12328
Название: Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 39441)
Авторы: Шульга, Оксана Сергіївна
Ковбаса, Володимир Миколайович
Шаран, Андрій Васильович
Ключевые слова: пшоняна крупа
харчоконцентратна промисловість
екструдовані продукти
сухе картопляне пюре
поліпшення харчової цінності
пшенная крупа
пищеконцентратная промышленность
екструдированные продукты
сухое картофельное пюре
улучшение пищевой ценности
oat cereal
food-concentrate industry
extruded products
dry potato puree
improve the nutritional value
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Дата публикации: 2009
Библиографическое описание: Патент № 39441 UA, МПК А23L 1/214 (2009) Екструзійний картоплепродукт / Шульга О. С., Ковбаса В. М., Шаран А. В. : заявник і власник патенту Національний університет харчових технологій. – № u 200811828 ; заявл. 03.10.2008 ; опубл. 25.02.2009, Бюл. № 4, 2009 р.
Краткий осмотр (реферат): Винахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре, і відрізняється тим, що як добавка використовується пшоняна крупа.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12328
Располагается в коллекциях:Патенти

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pkvmshosek39441.pdf55.9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.