Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12375
Назва: Исследование полей влагосодержания и температуры влажных пищевых продуктов в процессе терморадиационной сушки
Інші назви: Study of the moisture content and temperature fields moist foodstuffs during drying thermoradiation
Автори: Буляндра, Алексей Федорович
Тарапон, Валентина Антоновна
Дущенко, Виктор Павлович
Вербицкий, Борис Ильич
Бережной, Петр Васильевич
Bulyandra, Alexey
Tarapon, Valentina
Duschenko, Victor
Verbitckiy, Boris
Berezhnyi, Peter
Ключові слова: вологовміст
влагосодержание
moisture content
сушка
кафедра фізики
drying
коефіцієнт дифузії
коэффициент диффузии
diffusivity
кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Дата публікації: 1973
Бібліографічний опис: Исследование полей влагосодержания и температуры влажных пищевых продуктов в процессе терморадиационной сушки / П. В. Бережной, В. А. Тарапон, Б. И. Вербицкий и др. // Применение инфракрасной техники в пищевых отраслях промышленности. – Москва, 1973.– С. 61-62.
Короткий огляд (реферат): Для багатьох колоїдних капілярно-пористих продуктів з малим коефіцієнтом дифузії вологи, внутрішній тепло-і масоперенос лімітує весь процес сушіння. У зв'язку з цим першочергового значення мають дослідження зв'язку внутрішнього тепло-і масопереносу зі способом підведення тепла і режимом сушіння. Для многих коллоидных капиллярно-пористых продуктов с малым коэффициентом диффузии влаги, внутренний тепло- и массоперенос лимитирует весь процесс сушки. В связи с этим первостепенное значение имеют исследования связи внутреннего тепло- и массопереноса со способом подвода тепла и режимом сушки. For many colloidal capillary-porous product with a low coefficient of moisture diffusion, internal heat and mass transfer limits the entire drying process. In connection with this investigation are paramount internal communication of heat and mass transfer with the method of heat supply and tumble dryer.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12375
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Prim.infrakr.tehniki-1973.pdf49.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.