Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1238
Title: Наукові підходи до пошуку асортиментних ніш хлібопекарського виробництва
Authors: Махинько, Валерій Миколайович
Махинько, Людмила Василівна
Козир, Олександр
Keywords: асортимент
нові вироби
морфологічний аналіз
матриця властивостей
assortment of new products
morphological analysis
matrix properties
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2010
Citation: Махинько, В. М. Наукові підходи до пошуку асортиментних ніш хлібопекарського виробництва / В. М. Махинько, Л. В. Махинько, О. М. Козир // Хранение и переработка зерна. - Днепропетровск : ООО ИА "АПК-ЗЕРНО", 2010. - N 1. - С. 46-49.
Abstract: Запропоновано новий підхід до пошуку асортиментних ніш хлібопекарського виробництва з використанням наукового методу морфологічного аналізу. Наведено приклади нових виробі як у межах традиційних технологій, так і абсолютно інноваційних.
A new approach to the search of product niches of bakery production with the use of the scientific method of morphological analysis. Examples of the new product as part of the traditional technologies, and completely innovative.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1238
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mvmnpdpanhv.pdf142.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.