Дослідження впливу порошку із моркви на якість збагаченого вершкового масла
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Проведений комплекс досліджень довів доцільність використання порошку із моркви для збагачення вершкового масла.The complex study demonstrated the feasibility of using the powder of carrot for the enrichment of butter.
Опис
Ключові слова
вершкове масло, порошок моркви, органолептика, butter, carrot powder, organoleptic, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Жмура, І. Г. Дослідження впливу порошку із моркви на якість збагаченого вершкового масла / І. Г. Жмура, О. М. Вашека, Т. А. Рашевская // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочних галузей : II міжнародна науково-практична конференція. - К.: НУХТ, 2013. - С. 108.