Трансформування харчової промисловості в умовах становлення ринкового середовища
Вантажиться...
Файли
Дата
2001
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
підприємство, методичні засади, конкурентоспроможність, enterprise, methodology, competitiveness, кафедра економіки і права
Бібліографічний опис
Оганезов, А. В. Трансформування харчової промисловості в умовах становлення ринкового середовища / А. В. Оганезов, Н. І. Жужукіна // 67 наукова конференція ступентів, аспірантів і молодих вчених : програма і матеріали конференції, 24-25 квітня 2001 р. – Київ : УДУХТ, 2001. – Ч. 1. – С. 52.