DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12443

Название: Трансформування харчової промисловості в умовах становлення ринкового середовища
Другие названия: Трансформации пищевой промышленности в условиях становления рыночной среды
Transforming food industry in the conditions of the market environment
Авторы: Оганєзов, Андрій Володимирович
Оганезов, Андрей Владимирович
Ohanyezov, Andrey
Жужукіна, Наталія Іванівна
Жужукина, Наталья Ивановна
Zhuzhukіna, Natalіya
Ключевые слова: підприємство
методичні засади
конкурентоспроможність
предприятие
конкурентоспособность
методические основы
enterprise
methodology
competitiveness
кафедра економіки і права
Issue Date: 2001
Библиографическое описание: Оганєзов, А. В. Трансформування харчової промисловості в умовах становлення ринкового середовища / А. В. Оганєзов, Н. І. Жужукіна // Програма і матеріали конференції : 67 - а наукова конференці я ступентів, аспірантів і молодих вчених, 24-25 квітня 2001 р. - К.: УДУХТ, 2001. - Ч. 1. - С. 52.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12443
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
16.pdf804,71 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback