"Космол" - джерело збагачування хліба біологічно активними речовинами

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1993

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведено переваги використання сухого молочного продукту «Космол» при виробництві хлібобулочних виробів підвищеної харчової та біологічної цінності у порівнянні з сухим молоком. The advantages of the use of dry milk product "Сosmol" in the production of bakery products increased food and biological value compared with powdered milk.

Опис

Ключові слова

«Космол», "Cosmol", хлібобулочні вироби, bakery products, харчова та біологічна цінність, food and biological value, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

"Космол" - джерело збагачування хліба біологічно активними речовинами / В. Ф. Доценко, Т. І. Іщенко, І. А. Сисоєв та ін. // Розробка та впровадження нових технологій і обладнання у харчову та переробні галузі АПК : Міжнародна науково-технічна конференція, 19-21 жовтня 1993 р. – К. : КТІХП, 1993. – С. 350-351.