Виробництво і використання порошку низькокалорійного харчового

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1993

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Обґрунтовано доцільність застосування порошку низькокалорійного харчового з бурякового жому при виробництві дієтичних хлібобулочних виробів. The expediency of applying powder of low-calorie eating beet pulp in the manufacture of dietetic bakery products.

Опис

Ключові слова

харчові волокна, дієтичні хлібобулочні вироби, порошок низькокалорійний харчовий, dietary fiber, dietary bakery products, low-calorie food powder, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Виробництво і використання порошку низькокалорійного харчового / В. Ф. Доценко, М. А. Перегуда, Т. І. Іщенко та ін. // Розробка та впровадження нових технологій і обладнання у харчову та переробні галузі АПК : Міжнародна науково-технічна конференція, 19-21 жовтня 1993 р. – К. : КТІХП, 1993. – С. 343.