Кафедра технології цукру і підготовки води: минуле, сьогодення, майбутнє
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті висвітлено діяльність кафедри технології цукру і підготовки води щодо підготовки фахівців для цукрової та крохмале-патокової промисловості.
Article is devoted to the activities of the Department of Technology of sugar and water treatment in terms of training for sugar and starch and syrup industry.
Опис
Ключові слова
цукрова промисловість, кадри, технологія, кафедра технології цукру і підготовки води, sugar industry, frames
Бібліографічний опис
Грабовська, О. В. Кафедра технології цукру і підготовки води: минуле, сьогодення, майбутнє / О. В. Грабовська, Ю. М. Резніченко // Цукор України. — 2013. — № 11(95). — С. 8-11.