DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1249

Название: Апаратурне оформлення процесів замочування ячменю у виробництві солоду
Другие названия: The apparatus design of the processes soaking barley in the production of malt
Авторы: Піддубний, Володимир Антонович
Шевченко, Олександр Юхимович
Махинько, Валерій Миколайович
Терлецька, Віта Альбертівна
Piddubny, Vladimir
Shevchenko, Oleksandr
Makhynko, Valeriy
Terletska, Vita
Ключевые слова: солод
замочування
аерація
барботування
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
замачивание
аэрация
барботирование
malt
soaking
aeration
bubbling
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
Issue Date: 2008
Библиографическое описание: Апаратурне оформлення процесів замочування ячменю у виробництві солоду / В. А. Піддубний, О. Ю. Шевченко, В. М. Махинько, В. А. Терлецька // Хранение и переработка зерна. - 2008. - № 10 (112). - С. 64-65.
Краткий осмотр (реферат): Зроблено аналіз процесу та обладнання для замочування зерна у виробництві солоду, запропоновано розрахунок та конструкцію нової системи аерації.
Сделан анализ процесса и оборудования для замачивания зерна в производстве солода, предложен расчет и конструкция новой системы аэрации.
An analysis of the process and equipment for soaking of the grain in the manufacture of malt, proposed calculation and design of new systems of aeration.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1249
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
mvmaopzjuvs.pdf1,14 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback