Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1249
Title: Апаратурне оформлення процесів замочування ячменю у виробництві солоду
Authors: Піддубний, Володимир Антонович
Шевченко, Олександр Юхимович
Махинько, Валерій Миколайович
Терлецька, Віта Альбертівна
Keywords: солод
замочування
аерація
барботування
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
malt
soaking
aeration
bubbling
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
Issue Date: 2008
Citation: Апаратурне оформлення процесів замочування ячменю у виробництві солоду / В. А. Піддубний, О. Ю. Шевченко, В. М. Махинько, В. А. Терлецька // Хранение и переработка зерна. - 2008. - № 10 (112). - С. 64-65.
Abstract: Зроблено аналіз процесу та обладнання для замочування зерна у виробництві солоду, запропоновано розрахунок та конструкцію нової системи аерації.
An analysis of the process and equipment for soaking of the grain in the manufacture of malt, proposed calculation and design of new systems of aeration.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1249
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mvmaopzjuvs.pdf1.14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.