Апаратурне оформлення процесів замочування ячменю у виробництві солоду
Вантажиться...
Дата
2008
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Зроблено аналіз процесу та обладнання для замочування зерна у виробництві солоду, запропоновано розрахунок та конструкцію нової системи аерації.
An analysis of the process and equipment for soaking of the grain in the manufacture of malt, proposed calculation and design of new systems of aeration.
An analysis of the process and equipment for soaking of the grain in the manufacture of malt, proposed calculation and design of new systems of aeration.
Опис
Ключові слова
солод, замочування, аерація, барботування, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, malt, soaking, aeration, bubbling, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
Бібліографічний опис
Апаратурне оформлення процесів замочування ячменю у виробництві солоду / В. А. Піддубний, О. Ю. Шевченко, В. М. Махинько, В. А. Терлецька // Хранение и переработка зерна. - 2008. - № 10 (112). - С. 64-65.