Рангове оцінювання комбінованих м’ясопродуктів
Вантажиться...
Дата
2002
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті запропоновано та обгрунтовано новий метод комплексного оцінювання комбінованих м’ясопродуктів заданого хімічного складу. The paper proposes a new method and reasonably comprehensive assessment of combined meat given chemical composition.
Опис
Ключові слова
сировинна база, збалансованість, комбіновані м’ясопродукти, combined meat products, balance, raw materials, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пасічний, В. М. Рангове оцінювання комбінованих м’ясопродуктів / В. М. Пасічний // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ : УДУХТ, 2002. − Вип. № 11. − С. 77−80.