Дослідження використання харчових добавок у виробництві ковбас з направленим автолізом

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті викладені результати досліджень технологічних характеристик та зміни мікробіологічних показників м’ясних фаршів в процесі посолу. This paper presents the results of research and technological characteristics change microbiological minced meat during salting.

Опис

Ключові слова

м’ясні фарші, молочна сироватка, технологія, мікрофлора, minced meat, milk whey, technology, microflora, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Дослідження використання харчових добавок у виробництві ковбас з направленим автолізом / М. І. Ощіпок, В. І. Ярошевич, В. М. Пасічний, В. С. Бойко // Науковий вісник ЛНУВМіБ ім. С. З. Гжицького. - Львів: 2009. - Т. 11, № 3 (42), Ч. 3. - С. 274-279.

Зібрання