Удосконалення технології варено-копчених ковбас з м’яса птиці

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Викладені результати досліджень хіміко-технологічних характеристик варено-копчених ковбас з м’яса птиці з використанням регуляторів кислотності та біологічно активного наповнювача. The results of investigations of chemical and technological characteristics of boiled-smoked sausages from poultry using acidity regulator and bioactive filler.

Опис

Ключові слова

м’ясні фарші, мікроелементи, технологія, мікрофлора, minced meat, minerals, technology, microflora, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Удосконалення технології варено-копчених ковбас з м’яса птиці / В. М. Пасічний, І. М. Ощіпок, В. І. Ярошевич // Науковий вісник ЛНУВМБ ім. С. З. Гжицького. – 2010. - Том 12, Ч. 4, № 2 (44). – С. 176-179.

Зібрання