Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12526
Title: Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва м'ясних та м'ясо містких продуктів
Authors: Пасічний, Василь Миколайович
Ястреба, Юлія Анатоліївна
Keywords: солі кальцію
гідратація
гелі
реологія
альгінати
calcium
hydration
gels
rheology
alginates
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2013
Citation: Пасічний, В. М. Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва м'ясних та м'ясомістких продуктів / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Науковий вісник ЛНУВМБ ім. С. З. Гжицького. – 2013. – Т. 15, Ч. 3, № 2 (44). – С. 125-129.
Abstract: У статті наведені результати досліджень структурно-механічних показників гелів альгінатів та підтверджена можливість їх використання в технології м'ясопродуктів. The results of studies of structural and mechanical properties of alginate gels and confirmed the possibility of their use in meat technology.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12526
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Study.pdf288.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.