Інноваційний розвиток гастрономічного туризму в Україні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

здійснено аналіз сучасного стану та перспектив розвитку гастрономічного та винного туризму в Україні, розкрито його основні принципи та види, запропоновано інноваційні шляхи удосконалення спеціалізованого туристичного продукту Annotations: the analysis of current state and prospects of gastronomic and wine tourism in Ukraine, described his basic principles and views, proposed innovative ways to improve the specialized tourist product

Опис

Ключові слова

гастрономічний туризм, винні тури, gastronomic tourism, winy rounds, кафедра туристичного та готельного бізнесу

Бібліографічний опис

Басюк, Д. І. Інноваційний розвиток гастрономічного туризму в Україні / Д. І. Басюк // Наук. пр. НУХТ - 2012. - № 45. - С. 128-132.

Зібрання