Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1261
Title: Ефірна олія кропу – природній ароматизатор продуктів екструзії на основі сухого картопляного пюре
Authors: Шульга, Оксана Сергіївна
Фролова, Наталія Епінетівна
Ковбаса, Володимир Миколайович
Keywords: екструзія
экструзия
extrusion
ефірна олія кропу
сухе картопляне пюре
масло укропа
сухое картофельное пюре
oil of dill
dry mashed potatoes
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2007
Citation: Шульга, О. С. Ефірна олія кропу – природній ароматизатор продуктів екструзії на основі сухого картопляного пюре / О. С. Шульга, Н. Е. Фролова, В. М. Ковбаса // Продукты & ингредиенты. - 2007. - С. 18.
Abstract: В статті наводяться результати досліджень щодо можливості використання ефірної олії кропу для екструзійних картоплепродуктів. Отримані продукти досліджені за органолептичними (колір, смак та аромат) та фізико-хімічними показниками (масова частка вологи, коефіцієнт спучування, міцність, ступінь набухання, водопоглинальна здатність, кількість водорозчинних речовин). На основі отриманих даних встановлена доцільність використання олії кропу у кількості 5 мл на 1 кг продукту.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1261
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
soseokpapenoskp.pdf1.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.