Ефірна олія кропу – природній ароматизатор продуктів екструзії на основі сухого картопляного пюре

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті наводяться результати досліджень щодо можливості використання ефірної олії кропу для екструзійних картоплепродуктів. Отримані продукти досліджені за органолептичними (колір, смак та аромат) та фізико-хімічними показниками (масова частка вологи, коефіцієнт спучування, міцність, ступінь набухання, водопоглинальна здатність, кількість водорозчинних речовин). На основі отриманих даних встановлена доцільність використання олії кропу у кількості 5 мл на 1 кг продукту.

Опис

Ключові слова

екструзія, экструзия, extrusion, ефірна олія кропу, сухе картопляне пюре, масло укропа, сухое картофельное пюре, oil of dill, dry mashed potatoes, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Шульга, О. С. Ефірна олія кропу – природній ароматизатор продуктів екструзії на основі сухого картопляного пюре / О. С. Шульга, Н. Е. Фролова, В. М. Ковбаса // Продукты & ингредиенты. - 2007. - С. 18.

Зібрання