Ефірна олія кропу – природній ароматизатор продуктів екструзії на основі сухого картопляного пюре
Вантажиться...
Дата
2007
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті наводяться результати досліджень щодо можливості використання ефірної олії кропу для екструзійних картоплепродуктів. Отримані продукти досліджені за органолептичними (колір, смак та аромат) та фізико-хімічними показниками (масова частка вологи, коефіцієнт спучування, міцність, ступінь набухання, водопоглинальна здатність, кількість водорозчинних речовин). На основі отриманих даних встановлена доцільність використання олії кропу у кількості 5 мл на 1 кг продукту.
Опис
Ключові слова
екструзія, экструзия, extrusion, ефірна олія кропу, сухе картопляне пюре, масло укропа, сухое картофельное пюре, oil of dill, dry mashed potatoes, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Шульга, О. С. Ефірна олія кропу – природній ароматизатор продуктів екструзії на основі сухого картопляного пюре / О. С.
Шульга, Н. Е. Фролова, В. М. Ковбаса // Продукты & ингредиенты. - 2007. - С. 18.