DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1264

Название: Як же змінюються баластні речовини в екструзійних картоплепродуктах під час екструзії
Другие названия: How to change ballast substances in the extrusion potato products during extrusion
Авторы: Шульга, Оксана Сергіївна
Шаран, Андрій Васильович
Ковбаса, Володимир Миколайович
Петрова, Жанна Олександрівна
Kovbasa, Vladimir
Sharan, Andrey
Petrova, Zhanna
Shulga, Oksana
Ключевые слова: сухе картопляне пюре
сухое картофельное пюре
dry mashed potatoes
екструзійний картоплепродукт
клітковина
пектинові речовини
екструзія
экструзионный картофелепродукт
клетчатка
пектиновые вещества
экструзия
extrusion potato products
fiber
pectin
extrusion
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Issue Date: 2009
Библиографическое описание: Як же змінюються баластні речовини в екструзійних картоплепродуктах під час екструзії / О. Шульга, В. Ковбаса, А. Шаран, Ж. Петрова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2009. - С. 22-24.
Краткий осмотр (реферат): У статті наведені результати досліджень зміни баластних речовин під час екструзії. З метою збільшення кількості баластних речовин в екструзійних картоплепродуктах були використані яблучний, буряковий та морквяний порошки. Встановлено, що загальний вміст зменшується на 0,5-0,6%.
В статье приведены результаты исследований изменения балластных веществ при экструзии. С целью увеличения количества балластных веществ в экструзионных картофелепродуктах были использованы яблочный, свекольный и морковный порошки. Установлено, что общее содержание уменьшается на 0,5-0,6%.
The results of research changes ballast substances during extrusion. In order to increase the number of ballast substances in the extrusion potato products were used apple, beet and carrot powder. Found that the total content is reduced by 0,5-0,6%.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1264
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
2476.pdf3,16 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback