Технологічну якість вапняного молока необхідно підвищувати
Файли
Дата
2005
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглядаються основні вимоги до вапняного молока та умови їх досягнення, розроблені методи активації вапна пароконденсаційною кавітацією та електрогідравлічним обробленням.The basic requirements are examined to the limewater and condition of their achievement, developed methods of activating of lime parokondensaciynoy kavitacieyu and electro-hydraulic treatment.
Опис
Ключові слова
вапно, вапняне молоко, карбонат кальцію, lime, limewater, carbonate of kal'cyyu, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Вєрченко, Л. М. Технологічну якість вапняного молока необхідно підвищувати / Л. М. Вєрченко, Т. С. Гусарук // Цукор України. - 2005. - № 5. – С. 26-28.