DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12715

Название: Сухе знежирене молоко, як білковий збагачувач екструзійних картоплепродуктів
Другие названия: Skimmed milk as a protein fortifier ekstruziynyh potato
Авторы: Шульга, Оксана Сергіївна
Ковбаса, Володимир Миколайович
Шаран, Андрій Васильович
Sharan, Andrey
Kovbasa, Vladimir
Shulga, Oksana
Ключевые слова: коефіцієнт спучування
картопляне пюре
екструдовані продукти
сухе молоко
коэффициент вспучивания
картофельное пюре
экструдированные продукты
сухое молоко
coefficient of swelling
mashed potatoes
extrusion products
milk powder
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Issue Date: 2008
Библиографическое описание: Шульга, О. С. Сухе знежирене молоко як білковий збагачувач екструзійних картоплепродуктів / О. С. Шульга, А. В. Шаран, В. М. Ковбаса // Харчова і переробна промисловість. — 2008. — № 10(350). — С. 12-13.
Краткий осмотр (реферат): В статті розглянуті фізико-хімічні показники якості екструдату залежно від вмісту доданого сухого молока, органолептичні показники екструдатів із картоплепродуктів. Рекомендовано додавати до екструдованих картоплепродуктів до 15 % сухого знежиреного молока.В статье рассмотрены физико-химические показатели качества экструдата в зависимости от содержания добавленного молока, органолептические показатели экструдатов из картофелепродуктов. Рекомендовано добавлять до экструдированных картофелепродуктов до 15 % сухого обезжиренного молока.The article considers the physical and chemical quality of extruded depending on the content of added milk organoleptic characteristics of potato extrudates. It is recommended to add extruded potato products up to 15% of dry non-fat milk.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/12715
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Skimmed.pdf5,08 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback