Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12716
Title: Дослідження структурно-механічних властивостей партій зерна пшениці із різним вмістом пророслих зерен
Other Titles: The study of structural and mechanical properties of wheat grain batches with different content of sprouted grains
Authors: Шаповаленко, Олег Іванович
Шаран, Андрій Васильович
Shapovalenko, Oleg
Sharan, Andrey
Keywords: об'ємна масса
вологість
зерно пшениці
пророслі зерна
кут природнього ухилу
кут ковзання
объемная масса
влажность
зерно пшеницы
проросшие зерна
угол естественного откоса
угол скольжения
скважистость
volume weight
wheat
moisture
germinated seeds
angle of natural slip
angle of slide
interparticle
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Issue Date: 2002
Citation: Шаповаленко, О. І. Дослідження структурно-механічних властивостей партій зерна пшениці із різним вмістом пророслих зерен / О. І. Шаповаленко, А. В. Шаран // Зернові продукти і комбікорми. – 2002. - № 2. – С. 9-10.
Abstract: В статті наведені результати дослідження кутів природного ухилу і ковзання по сталевому самопливу, маси 1000 зерен, об’ємної маси партій зерна пшениці із різним вмістом пророслих зеренВ статье приведены результаты исследования углов естественного откоса и скольжения по стальному самотеку, массы 1000 зерен, скважистости и объемной массы партий зерна пшеницы с различным содержанием проросших зерен.The results of the study of angles of repose and sliding on the steel gravity weight of 1000 grains, skvazhistosti and bulk quantities of grain weight of wheat with different content of sprouted grains.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/12716
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
The study.pdf4.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.