Нова технологія заварного пряника

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Стаття присвячена розробці нової технології заварних пряників з додаванням до заварок борошна з ячмінного пивоварного солоду та комплексної суміші поверхнево-активних речовин.
The article is dedicated of development technologies for scalded cakes to application of flour from barley brewing malt and stabilizing complex mixtures of superficially active matters.

Опис

Ключові слова

заварний пряник, солодове борошно, ферментація заварок, комплексний суміш поверхнево-активних речовин, scalded cake, barley brewing malt, fermentation of brewing, stabilizing complex mixtures, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дорохович, А. М. Нова технологія заварного пряника / A. M. Дорохович, В. І. Оболкіна, Г. В. Своєволіна // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25. - С. 89.

Зібрання