DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12747

Название: Характеристика рівня споживання населенням України основних продуктів харчування
Другие названия: Characterization of Ukraine consumption of staple foods
Авторы: Бойко, Ірина Анатоліївна
Boyko, Irina
Ключевые слова: продукти харчування
продукты питания
food
харчовий раціон
пищевой рацион
dietary intake
кафедра економіки праці та менеджменту
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Бойко, І. А. Характеристика рівня споживання населенням України основних продуктів харчування / І. А. Бойко // Zbiór raportów. «Aktualne problem w współczesnej nauki», 28.06.2013-30.06.2013 : тези доповідей. – Warszawa: Diamond trading tour, 2013. – С. 50-51.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/12747
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
13.pdf41,83 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback