Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12777
Title: Моделювання процесу замісу рідких опар
Other Titles: Simulation of the mixing liquid sponge process
Authors: Чепелюк, Олена Олександрівна
Шпак, Максим Сергійович
Цвєткова, В. А.
Chepeliuk, Olena
Shpak, Maksim
Cvjetkova, V.
Keywords: рідка опара
тиск
швидкість
тривалість процесу
жидкая опара
давление
скорость
длительность процесса
liquid sponge dough
pressure
speed
process duration
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2011
Citation: Чепелюк, Е. А. Моделирование процесса замеса жидких опар / Е. А. Чепелюк, М. С. Шпак, В. А. Цветкова // Инженерные системы – 2011 : Тезисы докладов Международной научно-практической конференции. – М : РУДН, 2011. – С. 11–12.
Abstract: Проаналізовано процес змішування компонентів під час приготування рідких опар з використанням енергії стисненого повітря і води під тиском. Визначені раціональні значення швидкостей подачі борошна (2 м/с) і рідких компонентів (55 м/с) та необхідна тривалість процесу змішування (6 – 12 с). Проанализирован процесс смешивания компонентов при приготовлении жидких опар с использованием энергии сжатого воздуха и воды под давлением. Определены рациональные значения скоростей подачи муки (2 м/с) и жидких компонентов (55 м/с) и необходимая длительность процесса смешивания (6 – 12 с). The process of the ingredient mixing in the preparation of liquid sponge dough using energy of compressed air and water under pressure was analysed. Rational values of feed rates of flour (2 m/s) and liquid components (55 m/s) and the necessary mixing process duration (6 – 12 s) were defined.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/12777
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf1.69 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.