DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12815

Название: An accelerated maturation of the liqueur and vodka drinks with the ascorbic acid
Другие названия: Прискорене дозрівання лікеро-горілчаних напоїв аскорбінової кислотою
Авторы: Lovyagin, Olexandr
Oliynyk, Svitlana
Kovalchuk, Vladimir
Ловягін, Олександр
Олійник, Світлана Іванівна
Ковальчук, Володимир Петрович
Ключевые слова: ethylacetate
organoleptic
maturation
alcohol drinks
ascorbic acid
oxidative capacity
acetaldehyde
етилацетату
дозрівання
органолептика
алкогольні напої
аскорбінова кислота
окиснювальна здатність
ацетальдегід
етилацетат
органолептика
созревание
алкогольные напитки
аскорбиновая кислота
окислительная способность
ацетальдегид
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Loviagin, O. An accelerated maturation of the liqueur and vodka drinks with the ascorbic acid / O. Loviagin, S. Oliynyk, V. Kovalchuk // The second north and east European Congress on food NEEFood - 2013 May 26-29. - K.: NUFT, 2013. – C. 82
Краткий осмотр (реферат): The research results of maturation distillery drinks in oak barrels and using peroxidase agent. In order to accelerate the oxidizing ability of dissolved oxygen is proposed to use ascorbic acid. Accelerated maturation improves the flavor and mitigate the taste of beverages.Наведено результати дослідження дозрівання лікеро-горілчаних напоїв в дубових бочках і за допомогою пероксидазного агента. З метою прискорення окислювальної здатності розчиненого кисню запропоновано застосовувати аскорбінову кислоту. Прискорене дозрівання сприяє поліпшенню аромату і пом'якшення смаку напоїв.Приведены результаты исследования созревания ликероводочных изделий в дубовых бочках и с помощью пероксидазного агента. В целях ускорения окислительной способности растворенного кислорода предложено применять аскорбиновую кислоту. Ускоренное созревание способствует улучшению аромата и смягчению вкуса напитков.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/12815
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
AN ACCELE.pdf83,11 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback