Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12819
Title: Застосування методу капілярного електрофорезу для контролювання якості води та напоїв
Authors: Ковальчук, Володимир Петрович
Олійник, Світлана Іванівна
Олійнічук, Сергій Тимофійович
Резвіна, Лариса Миколаївна
Опанасюк, Тетяна Іванівна
Keywords: бензойна кислота
кофеїн
капілярний електрофорез
вода
горілка
алкогольні і безалкогольні напої
катіонно-аніонний склад
бензойная кислота
капиллярный электрофорез
кофеин
водка
алкогольные и безалкогольные напитки
катионно-анионный состав
benzoic acid
caffeine
capillary electrophoresis
water
vodka
alcoholic and soft alcoholic drinks
cation-anionic composition
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2006
Citation: Застосування методу капілярного електрофорезу для контролювання якості води та напоїв / В. П. Ковальчук , С. І. Олійник, С. Т. Олійнічук та ін. // Сучасні напрями розвитку технології алкогольних і безалкогольних напоїв : тези доповідей І-ї Міжнародної науково-практичної конференції. – Київ : ІПДО НУХТ, 2006. – С. 22–27.
Abstract: Вивчено можливість застосування капілярного електрофорезу для контролю якості води і напоїв. Приведено електрофореграму градуювальних розчинів, води і напоїв під час визначання катіонів, аніонів, кофеїну, сорбінової, аскорбінової та бензойної кислот, межі їх визначення, відносні похибки і тривалість проведення вимірювань.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/12819
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Use of the method.pdf226.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.