DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12819

Название: Застосування методу капілярного електрофорезу для контролювання якості води та напоїв
Другие названия: Use of the method of capillary electrophoresis for quality control water and drinks
Авторы: Ковальчук, Володимир Петрович
Олійник, Світлана Іванівна
Опанасюк, Тетяна Іванівна
Олійнічук, Сергій Тимофійович
Резвіна, Лариса Миколаївна
Oliynichuk, Sergei
Rezvina, Larisa
Oliynyk, Svitlana
Kovalchuk, Vladimir
Opanacuk, Tatiana
Ключевые слова: бензойна кислота
кофеїн
капілярний електрофорез
вода
горілка
алкогольні і безалкогольні напої
катіонно-аніонний склад
бензойная кислота
капиллярный электрофорез
кофеин
водка
алкогольные и безалкогольные напитки
катионно-анионный состав
benzoic acid
caffeine
capillary electrophoresis
water
vodka
alcoholic and soft alcoholic drinks
cation-anionic composition
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2006
Библиографическое описание: Застосування методу капілярного електрофорезу для контролювання якості води та напоїв / В. П. Ковальчук , С. І. Олійник, С. Т. Олійнічук та ін. // Сучасні напрями розвитку технології алкогольних і безалкогольних напоїв : тези доповідей І-ї Міжнародної науково-практичної конференції. – К: ІПДО НУХТ, 2006. – С. 22–27.
Краткий осмотр (реферат): Вивчено можливість застосування капілярного електрофорезу для контролю якості води і напоїв. Приведено електрофореграму градуювальних розчинів, води і напоїв під час визначання катіонів, аніонів, кофеїну, сорбінової, аскорбінової та бензойної кислот, межі їх визначення, відносні похибки і тривалість проведення вимірювань.Изучена возможность применения капиллярного электрофореза для контроля качества воды и напитков. Приведена электрофореграмма градуировочных растворов, воды и напитков при определении катионов, анионов, кофеина, сорбиновой, аскорбиновой и бензойной кислот, их границы определения, относительные погрешности и длительность проведения измерений.The possibility of using capillary electrophoresis for the quality control of water and drinks. Shows the electrophoretogram of the calibration solutions, water and drinks in the determination of cations, anions, caffeine, sorbic, benzoic, and ascorbic acids, the detection limit, the relative error and the duration of the measurement.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/12819
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Use of the method.pdf226,21 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback