Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12884
Title: Спосіб виробництва збагаченої екструдованої квасолі (Патент на корисну модель № 57595)
Authors: Перегуда, Микола Антонович
Шаран, Андрій Васильович
Євтушенко, Олег Олександрович
Keywords: яєчна шкарлупа
екструзія
квасоля
eggshell
extrusion
haricot
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Issue Date: 2011
Citation: Патент 57595 UA, МПК А 23 L 1/18 (2011.01) Спосіб виробництва збагаченої екструдованої квасолі / Перегуда М. А., Шаран А. В., Євтушенко О. О. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201008235 ; заявл. 01.07.2010 ; опубл. 10.03.2011, Бюл. № 5, 2011 р.
Abstract: Патент на корисну модель. В основу корисної моделі покладено удосконалення способу виробництва екструдованої квасолі, що дозволяє отримати екструдовані напівфабрикати підвищеної харчової і біологічної цінності. Utility model patent. At the heart of utility model is improving of the method of production extruded haricot that allows realize an extruded half-finished goods with heightened nourishing and biological value.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/12884
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
22.pdf2.68 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.